Extra zorg tijdens uw bezoek

Om verschillende redenen kan een bezoek aan de tandarts of mondhygiënist een flinke opgave zijn. Misschien ziet u op tegen een behandeling of heeft u moeite om bij de praktijk te komen. Graag denken wij met u mee om uw tandartsbezoek zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Angst voor de Tandarts?

Ziet u op tegen het bezoek aan de tandarts of een specifieke behandeling? Laat het ons weten en wij nemen extra de tijd om de behandeling met u voor te bespreken en de behandeling bij u uit te voeren. Op deze manier zorgen wij dat u de behandeling zo ontspannen en pijnloos mogelijk kunt ervaren.

Bent u al wat langer niet bij de tandarts geweest omdat u ertegenop ziet? Neem dan contact op voor een kennismaking. Niet alleen maken we graag kennis om meer over u te horen, ook laten wij graag zien welke maatregelen wij hebben genomen om de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Moeite om naar de praktijk te komen?

Hoewel de praktijk goed bereikbaar is met openbaar vervoer, de fiets en met de auto, is het misschien lastig voor u om naar de praktijk toe te komen. Hier willen wij tijdens en rond uw behandeling zo veel mogelijk rekening mee houden. Zijn er bijzonderheden waar wij rekening mee kunnen houden, kunt u daar altijd contact over opnemen.

Op dit moment werkt De Kleine Wetering aan een mobiele unit voor huisbezoek, speciaal voor mensen die moeite hebben om bij de praktijk te komen.

De Lieve tandarts

Tandartspraktijk Mondzorg De Kleine Wetering is aangesloten bij de Lieve Tandarts. Dit keurmerk wordt uitgegeven aan geduldige, goed bereikbare tandartsen die patiënten begeleiden in plaats van slechts te behandelen.

Meer weten?

Neem contact op voor een kennismaking of een afspraak.

Maak een afspraak