Met het gezin naar de tandarts

Wanneer u met uw gezin naar de tandarts komt is dat vaak een hele onderneming. Wat doen de kinderen terwijl u in de stoel zit en hoe zorgt u dat uw kinderen hun tanden laten zien?

Hoewel het meenemen van jonge kinderen vaak voor leuke en uitdagende situaties zorgt, zijn ze bij De Kleine Wetering van harte welkom. Het liefste ook even in de behandelkamer. Bijvoorbeeld om tandjes te tellen of even samen te poetsen. Op deze manier willen we uw kinderen op jonge leeftijd zich al thuis laten voelen bij de tandarts en het hierdoor straks, als we echt goed naar de tandjes moeten kijken, het niet meer spannend vinden.

Kennismaken op jonge leeftijd

Juist op jongere leeftijd is een goede tandzorg en vertrouwdheid bij de tandarts belangrijk, zodat zij zonder tegenzin meekomen en op jonge leeftijd bekend raken met goede mondzorg. Hier besteden we graag, samen met u tijd en aandacht aan.

Wat kunt u van ons verwachten

Wij nemen graag de tijd voor u en uw gezin tijdens jullie bezoek. Als behandeling nodig is, leggen wij dat stapsgewijs uit en nemen de tijd voor de behandeling. Hiervoor is De Kleine Wetering ook aangesloten bij ‘De Lieve Tandarts’, een keurmerk voor geduldige, goed bereikbare tandartsen die patiënten begeleiden in plaats van slechts te behandelen.

Met uw gezin kennismaken?

Neem contact op om een afspraak in te plannen. Zijn er bijzonderheden die u graag wilt bespreken, zoals aandachtspunten bij de behandeling of angst voor de tandarts, laat het ons weten, dan houden wij er rekening mee.

Maak een afspraak