Professionele gebitsreiniging

Extra aandacht voor uw gebit door een van onze mondhygiënisten? In sommige gevallen zal onze tandarts dit aanraden. Soms vanwege klachten die u zelf heeft. Denk bijvoorbeeld aan slechte adem, klachten door medicatiegebruik of diabetes of mondproblemen door roken. In deze gevallen helpt professionele reiniging door een mondhygiënist uw mondhygiëne op niveau te houden.

Naast de professionele reiniging zal de mondhygiënist u tips geven om uw gebit en mond zo goed mogelijk te verzorgen.

Ook zonder doorverwijzing van tandarts

Heeft u behoefte aan wat extra tips voor de reiniging van uw gebit of heeft u behoefte aan een professionele gebitsreiniging? Ook zonder doorverwijzing van de tandarts kunt u een afspraak maken bij de mondhygiënist. Deze zal extra aandacht besteden aan preventieve mondzorg en de reiniging van uw gebit. Lees hier meer over wat de mondhygiënist kan doen.

Waarom een professionele gebitsreiniging?

U poetst thuis netjes twee keer per dag, waarom is er dan een professionele gebitsreiniging nodig?

Wanneer u zelf uw tanden poetst, kunt u niet altijd goed zien of u alle plekjes helemaal schoon kunt maken. Daarnaast is de apparatuur die u thuis beschikbaar heeft beperkt in vergelijking met de mogelijkheden die een mondhygiënist heeft.

Heeft u bijvoorbeeld diepe groeven, een ontsteking aan uw tandvlees of vervelende klachten zoals een slechte adem, dan is een behandeling door een mondhygiënist een echte aanrader voor u! Ook wanneer u klachten heeft door medicijngebruik (bijvoorbeeld een droge mond), problemen veroorzaakt door diabetes of roken kan een mondhygiënist u vaak helpen.

Tip: gebitsreiniging voor bijzondere gebeurtenissen

Ook voor bijzondere gebeurtenissen kan een professionele gebitsreiniging een geweldige toevoeging zijn. Heeft u een fotoshoot, trouwerij of bijvoorbeeld voor de feestdagen, na een professionele gebitsreiniging is uw gebit in de topvorm die u op dat moment nodig heeft.

Maak een afspraak