Wat is er allemaal gewoon goed bij ons?

Amsterdam is de stad waar alles mogelijk is. Maar soms is ‘gewoon’ ook goed. Ja, we weten ook wel dat we in een blog horen te vertellen dat we ergens in uitblinken. We horen op de website te pronken met een prachtige wachtkamer, mooie behandelstoelen en moderne apparaten. Maar even tussen ons…dat geloven we onderhand wel. Toch?

Ik bedoel, de praktijk kan dan wel gebouwd zijn door een vooraanstaand architect maar zegt dat daadwerkelijk iets over de behandeling die je krijgt? Zegt het iets over hoe goed de tandarts naar je luistert, over hoe goed de assistent je kalmeert of hoe nauwkeurig de mondhygiënist is?

Bij De Kleine Wetering zijn we misschien iets te nuchter om de wachtkamer ‘de lounge’ te noemen. Je zit daar gewoon…op een stoel…te wachten. Meer is het niet. We denken dat het ook niet meer hoeft te zijn. Je komt nu eenmaal niet om even onderuit te zitten met een biertje. Je wil gewoon goed geholpen worden. En dat is precies wat we doen.

We zijn lekker klein. Zo klein dat het team echt samenwerkt. We hoeven daarvoor niet helemaal naar de andere kant van het pand te lopen, niet te bellen of te mailen. Nee, we lopen gewoon even bij elkaar binnen. We weten precies van elkaar wat we doen. We hebben aan een woord of blik genoeg.

Zo hebben wij geen manager, geen backoffice of een gastvrouw. Zelfs een preventieassistent hebben we niet. We hebben gewoon die oude vertrouwde assistenten die precies weten wie je bent. We hebben twee tandartsen die gek zijn op goede vullingen leggen en twee mondhygiënisten die zorgen voor frisse monden. En die drie beroepen werken lekker samen, zonder gedoe. We hebben plezier samen. Hopelijk merk jij dat.

Dat is Mondzorg de Kleine Wetering…lekker rustig doen we ons ding voor jou. Tja…heel veel meer hebben we niet te vertellen. We maken het niet mooier dan het is. We leveren echte kwaliteit die misschien niet meteen in het oog springt en verkopen dus geen nutteloze kwaliteitsbeleving.

Misschien zijn we ook een beetje blind geworden omdat we het zelf zo gewoon vinden om ons best voor je te doen. Wat vind jij nog meer heel gewoon bij ons? Vertel het ons eens. Aan ons persoonlijk of op de socials of op Google.